Starity

Paris Hilton anyja éjszakánként rettegve kereste lányát - ilyen volt az örökösnő bulizós korszaka

2021. október 07. 14:02   |   Szerző: Four

Kathy Hilton elmesélte, ő hogy élte meg azt az időszakot, amikor lánya bulizni járt.

hirdetés

Paris Hilton édesanyja, Kathy a SiriusXM podcastjében árulta el, ő hogyan élte meg azokat az éveket, amikor Paris egyfolytában bulizni járt. Kathy elmondása szerint mivel fogalma sem volt, merre lehet lánya, a bulvármagazinok irodáit kereste fel esténként, ahol általában tudtak neki információval szolgálni.

Általában a New York Post városi irodáját hívtam. Felhívtam őket mondjuk hajnali egykor: "Elnézést, Kathy Hilton vagyok. Meg tudnák esetleg mondani, hol van most Paris?" Általában elég pontosan lekövették. "Itt és itt volt 11-kor, ebben és ebben a bárban". Éveken keresztül így éltem. A férjem [Rick Hilton] korán kelt a munkája miatt, így ő egy idő után elment aludni. De én egész éjjel ébren voltam.

Kathy elmondása szerint nagyon aggódott Parisért, aki volt, hogy napokig nem tért haza. 

Kisurrant és nem jött haza, nem tudtam megtalálni. Mondjuk úgy - nagyon eldurvult a helyzet, én is féltettem és a férjem is. És tudjátok, ezek a klubok egész éjszaka nyitva voltak.

Az asszony egy másik emléket is felidézett:

Mit szólnátok, ha két napig nem tudnátok, hol a lányotok, aztán egyszer vérfagyasztó sikítást hallotok a telefonban, majd lerakják a kagylót. Rengeteg dolog van, amit az emberek nem tudnak. Azt tettem, amit tennem kellett.

- utalt Kathy arra, hogy ennek eredményeképpen nevelőintézetbe küldte a lányát. Mint később kiderült, az intézményben embertelen módon bántak a fiatalokkal, Parist például az örökösnő elmondása szerint fojtogatták az ott dolgozók. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek