Starity

Lakatos Yvette: „Kiestem, de sokat nyertem”

2010. november 22. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pénteki Megasztár-döntőben a 16 éves lány az eredményhirdetés után először zokogásban tört ki, majd hirtelen minden erejét összeszedve, profikat megszégyenítő módon kezdett el énekelni a többiekkel.

hirdetés
Lakatos Yvette: „Kiestem, de sokat nyertem”

A szomorú hétvége után Yvette egyre pozitívabban fogja fel távozását. Arról beszélt, hogy abban a pillanatban elkeseredett, de már másképp látja a dolgokat.

– A hétvégén otthon voltam, és pihentem. Kicsit szomorú voltam, de már jobb. A célom a top 10 volt, amit elértem, és ennek nagyon örülök. Nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok. Ez tényleg nekem egy álom, és nagyon boldog vagyok. Persze megfordult a fejemben, hogy milyen lenne a legjobb ötben benne lenni, de nem vagyok elkeseredve, hiszen 16 évesen eljutottam idáig.

Nekem most volt itt az időm, amit már reggel éreztem, és úgy léptem színpadra, hogy utolsó alkalommal nem hibázhatok, jónak kell lennem. Az is motivált, hogy próbán Ádám hívott, és mondta, hogy mindent bele, már úton van.

Hálás vagyok a Megasztárnak, mert ha nincs, akkor Ádámmal sem találkoztam volna, illetve megtanultam nagyjából rendesen beszélni magyarul. Úgyhogy nagyon sokat köszönhetek a Megasztárnak és azoknak, akik szavaztak rám, közülük is páran szinte a barátaim lettek. Ezért úgy fogom fel, hogy bizonyos értelemben nyertem.

Mi mindenesetre gratulálunk Yvette-nek, és sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek