Starity

Ez a véleménye Kris Jennernek Kourtney Kardashian és Travis Barker kapcsolatáról

2021. október 29. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

A rajongók körében csak Kravisként emlegetett páros körül igencsak nagy a felhajtás, de vajon mi a véleménye kettejük viszonyáról a momagernek?

hirdetés

Kourtney Kardashian szerelmes, ez vitathatatlan. Tisztában van ezzel édesanyja, Kris Jenner is, akit Ellen DeGeneres faggatott a minap arról, milyen érzéseket ébreszt benne legidősebb lánya a Blink-182 dobosával, Travis Barkerrel ápolt romantikus viszonya.

Egymásnak lettek teremtve. A legédesebb páros. Teljesen egymásba habarodtak, és ezt állandóan az emberek tudtára is hozzák. Úgy érzed magad a társaságukban, mintha csak ők ketten lennének a szobában. (...) Ebben a fázisban tart a kapcsolatuk, ami rendkívül különleges, és én, a magam részéről nagyon izgatott vagyok miattuk

– magyarázta Kris, aki abba is beavatta a rajongókat, hogy a zenész az eljegyzés előtt az áldását kérte a leendő frigyre.

Nagyon cuki volt. Arany szíve van. Nagyon boldogok együtt, már nem is tudnak várni.

Nem titok egyébként az sem, hogy a szerelmesek a jövőben közös babákkal szeretnék bővíteni a családjukat, amihez jó alap, hogy mindkettejüknek bőven van tapasztalata a gyermeknevelés területén: Kourtney-nak három csemetéje született korábbi, Scott Disickkel való kapcsolatából (Mason, Penelope, Reign); Travis pedig két felnőtt gyereket tudhat magáénak, akik Shanna Moaklerrel kötött rövid házasságából születtek (Alabama, Landon).

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek