Starity

Jamie Dornant idegesíti, ha azt mondják A szürke ötven árnyalatára, hogy csak egy vicc

2021. október 30. 14:02   |   Szerző: Four

A színész szerint sokat köszönhet annak, hogy anno igent mondott a filmek elkészítésére.

hirdetés

Jamie Dornan a GQ magazinnak adott interjúban mesélt arról, hogyan változtatta meg A szürke ötven árnyalata-filmsorozat az életét:

Nem ártott a karrieremnek, hogy egy több, mint 1 milliárd dolláros franchise része voltam. Minden dolgozó színész ezt mondaná. Sokat kerestem vele. Nem szégyellem bevallani, hogy megváltoztatta az én és a családom életét anyagilag. Ezért nagyon-nagyon hálás vagyok és mindig is az leszek.

A színész hozzátette, hogy nem igazán örül neki, amikor a filmsorozatot komolytalannak tartják, mert sokat dolgozott rajta a kollégáival egyetemben:

A rajongók pedig imádták. Kevin Maher [filmkritikus] a The Timesnál nem igazán szerette - micsoda meglepetés! De idegesít, ha azt mondják rá, hogy csak egy vicc. Mindenki, aki részt vett benne, nagyon keményen dolgozott azokon a filmeken, beleértve magamat is.

- nyilatkozta. 

Dornan szerint miután megjelentek az említett filmek, a karrierje során sokszor úgy érezte, hogy bizonyítania kell színészi tudását:

Mindegy, milyen filmem jelenik meg épp, a sajtóban mindig közlik a szalagcímet, hogy "ez a legjobb dolog, amiben A szürke ötven árnyalata óta játszott". Mintha még mindig bizonyítanom kellene. Még mindig fizetem az árát annak a döntésnek, csak hogy visszakerüljek oda, ahol azelőtt voltam.

- mondta. 

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek