Starity

A Måneskin, One Republic és Maluma is fellép a 2021-es budapesti MTV EMA-n

2021. november 03. 11:11   |   Szerző: Glamster

Budapesten rendezik az idei MTV EMA díjátadó gálát, amelyen a legnagyobb hazai előadók mellett fellép a Måneskin, Maluma és Kim Petras is.

hirdetés

Az olasz rock szenzáció, a Måneskin, akik az elmúlt hónapokban viharként zúdultak a világra és vették be annak zenei színterét idén debütál majd az EMA színpadán. A banda nemrég hozta nyilvánosságra ”MAMMAMIA” című slágerét, és a „Legjobb Rock” és „Legjobb Csapat” kategóriákban jelölték. Az olasz együttes a napokban lépett fel a The Tonight Show színpadán az Egyesült Államokban, 2022-es európai turnéjuk pedig néhány nap alatt teltházas lett, a budapesti dátummal együtt.

Maluma az elképesztően sikeres 2021-es USA-ban megrendezett turnéja után egyből hazánkba látogat. A 2020 „Legjobb Latin előadója” kategória győzetese másodszorra is visszatér az EMA gála színpadára, hiszen idén is jelölték.

A nemzetközileg elismert német énekes Kim Petras is idén debütál az EMA színpadán, aki korábban a VMA előshowján már bizonyított, elképesztő, ”Future Starts Now” című dalának előadásával.

Mellettük még a One Republic és bejelentkezik az MTV EMA élő színpadáról hazánkból, Budapestről:

A világszerte közvetített és milliók által nyomon követett esemény november 14-én a Papp László Sportarénában kerül majd megrendezésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek