Starity

Mi történt a GFRIEND tagjaival a banda feloszlása után?

2021. november 10. 10:10   |   Szerző: heecasso

A GFRIEND nevű együttes tagjainak útja még májusban vált szét, de megígérték, hogy fogunk még hallani felőlük. Cikkünkben bemutatjuk, hol helyezkedtek el a lányok azóta.

hirdetés

A GFRIEND nevű lánybanda ártatlan, akusztikus hangzása üde színfolt volt a k-pop palettáján, amíg 2021 májusában utol nem érte őket a feloszlás: a tagok szerződése lejárt a Source Musickal, s egyikük sem újította meg azt.

Ám, mint hamar kiderült, egyikük sem kíván eltűnni a színről: egyesek megelégelték az énekesi pályát, és új vizekre szeretnének evezni, valaki pedig csak szólóban folytatná karrierjét.

Lássuk, hol tartanak a lányok most!

Yerin

Fotó: Sublime Artist Agency

Június 17-én a Sublime Artist Agency, szórakoztató, business és modellügynökség bejelentette, hogy Yerin leszerződött hozzájuk, ahol inkább szórakoztatói, illetve színészi karrierjére összpontosít. Megjelent a Beauty Time című YouTube-os valóságshowban Jiyeon és Choa oldalán, valamint kettő webdrámában is főszerepet kapott. A Witch Store Reopening megjelenése, s egyben Yerin színész debütálása ez év decemberére várható.

Sowon

Fotó: IOK Company

A GFRIEND egykori vezetője is felhagyott az énekesi pályával – ezzel együtt művésznevét is hátrahagyva: születési neve alatt, Kim Sojungként működik tovább –, augusztus folyamán leszerződött az IOK Company nevezetű céghez, ahol színésznőként kívánja folytatni a karrierjét. Nem rég megkapta első szerepét is, a 2022-ben megjelenésre kerülő Chilling Cohabitation nevű dráma és film főszerepének képében.

Yuju

Fotó: KONNECT Entertainment

Yuju a Kang Daniel által alapított cégnél, a KONNECT Entertainmentnél helyezkedett el, ahol szólistaként fog tevékenykedni. Szeptember 1-jén nyilvánosságra kerültek új hivatalos közösségi oldalai, s valószínűleg a szóló debütálásán dolgozik jelenleg.

Eunha, SinB & Umji

Fotó: Big Planet Made Entertainment

Az utóbbi három tag nem távolodott el az idol léttől, a Big Planet Made Entertainment szárnyai alatt trióba álltak össze. A felállás hármójuk születési nevéből eredően a VIVIZ nevet kapta, hamarosan megnyíltak közösségi felületeik, s első rádiós szereplésükön is túl vannak. Feltehetően debütálásukra készülnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek