Starity

Kanye West zokon vette Kim Kardashian SNL-es monológját

2021. november 06. 20:08   |   Szerző: Four

A rapper exe monológja mellett több más dolgot is kritizált Kardashiannal kapcsolatban.

hirdetés

Kanye West ismét érdekes dolgot nyilatkozott - ezúttal a Revolt TV "Drink Champs" interjújában. A rapper többek között nehezményezte, hogy Kim Kardashian az SNL-es monológja során azt mondta "elvált Kanye-től", holott West szerint hivatalosan ez még nem történt meg.

Az SNL rábírta a feleségemet arra, hogy a tévében azt mondja "elváltam tőle", meg akarták játszani ezt a poént. Soha nem is láttam a papírokat, még nem is váltunk el. Számomra ez egyáltalán nem vicces. A gyerekeim azt akarják, hogy a szüleik együtt legyenek. Én is azt akarom, hogy együtt legyünk.

- mondta West.

Érdekesség, hogy Kim állítólag pont Westet kérte fel arra, hogy segítsen neki az SNL-es monológjára való felkészülésben. A szereplést megelőző héten ezért aztán többször is együtt ebédelt a két híresség. 

A rapper fent említettek mellett további számára kellemetlen dolgokat sorolt fel Kimmel kapcsolatban: szerinte Kardashian PR-csapata próbálja rávenni a hírességet arra, hogy minél előbb váljanak el, illetve "új történetszálakat" találnak ki Kimnek, amelyek jól jöhetnek a Kardashianok új, a Hulu csatornájára készülő realityjéhez. West szerint ennek eredménye az is, hogy Kim most Pete Davidsonnal randizik.

 

 

via Vanity Fair

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek