Starity

Jamie Dornan furcsa és beteges dolgot tett meg azért, hogy felkészüljön a szerepére, ahol sorozatgyilkost alakított

2021. november 09. 10:10   |   Szerző: Glamster

Jamie Dornan egészen furcsa dolgot tett meg azért, hogy átszellemüljön a szerepe kedvéért.

hirdetés
Jamie Dornan furcsa és beteges dolgot tett meg azért, hogy felkészüljön a szerepére, ahol sorozatgyilkost alakított
Fotó: Netflix / The Fall

2013 és 2016 között játszódott a népszerű sorozat, a Hajsza (The Fall), amiben Jamie Dornan és Gillian Anderson játszották a főbb szerepet.

Stella Gibson főfelügyelő a Fővárosi Rendőrségnél tapasztalt nyomozó, akit különböző rendőrségi ügyek felülvizsgálatával bíznak meg, most átkerül az Észak-Írországi Rendőrséghez (PSNI), hogy kielemezzen egy gyilkossági ügyet, ami már több, mint 28 napja aktív. Amikor nyilvánvalóvá válik, hogy egy sorozatgyilkossal van dolguk, a helyi nyomozóknak együtt kell dolgozniuk Stellaval, hogy megtalálják és elkapják Paul Spectort, aki fiatal, sikeres nőket támad meg Belfastban. Ahogy telik az idő Stella csapata fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy egy bűnügyet építsenek fel ellene, de folyamatosan akadályokba ütköznek a PSNI-n belül és kívül is. Eközben Paul a gyermeke bébiszitterével igyekszik kiépíteni egy kapcsolatot, mely ismeretlen célokhoz vezet. Ahogy egyre közelebb kerülnek Paulhoz, előfordulhat, hogy a szakmai és nem a személyes döntései okozzák, hogy szembenézzen a sorsával, amire nem számított.

Dornan itt egy sorozatgyilkost, Pault alakította, és elmondása szerint nem volt könnyű neki felkészülni a szerepre. A sorozat egyébként remek értékelést kapott, IMDb-n 8.1 ponton áll közel 100 ezer vélemény alapján.

A színész most elárulta, hogy azért, hogy a legjobbat hozza ki magából, követett egy nőt és megpróbált Paul agyával gondolkozni egy londoni metróaluljáróban.

Követtem egy nőt az egyik nap, hogy átérezzem, milyen, ha valakit üldözök

– magyarázta.

A rajongói furcsállották a tettét, és aggódtak azért, hogy a követett nőben mi játszódhatott le, ha észrevette a színészt. Persze, olyan is volt, aki állította, őt bármikor követhetné Dornan.

Jamie átszellemülése ún. „method acting”.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek