Starity

Tom Holland a szerelméről: "Megfosztottak minket a magánéletünktől"

2021. november 18. 05:05   |   Szerző: Four

A két híresség nagyon szeretné óvni a magánéletét, amennyire csak lehetséges.

hirdetés

Tom Holland és Zendaya a GQ magazinnak nyilatkozott arról, hogyan vélekednek a kapcsolatukat érintő hatalmas felhajtásról. A két színész nagyon szeretné privátan kezelni a dolgot, és Tom elárulta, nem igazán szeretnék megosztani a nyilvánossággal a közös életüket annak ellenére, hogy egy paparazzifotó elárulta őket:

A hírnév egyik hátránya, hogy a magánéletünk nincs igazán az irányításunk alatt többé, és az a pillanat, amiről azt hiszed, hogy azé a két emberé, akik nagyon szeretik egymást - valójában egy olyan dolog, amelyen az egész világ osztozik. Mindig is nagyon határozottan védtem a magánéletem, mert az életem többi részéből amúgy is annyi mindent megosztok. Tulajdonképpen meg voltunk fosztva a magánéletünktől. 

- mesélte Tom.

Zendaya is hasonlóan vélekedett:

Mindketten azt valljuk, hogy ha nagyon szeretsz valakit és fontos számodra, akkor azt kívánod, bizonyos dolgok és pillanatok bárcsak a tieid maradhatnának. Szerintem szeretni valakit szent dolog, egy olyan különleges dolog, amelynek során azt szeretnéd, hogy amit megtapasztalsz és amin keresztülmész, az maradjon a két ember között, akik szeretik egymást.

- mondta a színésznő.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek