Starity

Jorge García új sorozat főszereplője lesz

2010. november 23. 21:09   |   Szerző: wannascream

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jorge García nem tud elszakadni a szigetektől. Új sorozata a híres San Fransisco-i szigeten játszódik, ahol az Alcatraz börtön található.

hirdetés
Jorge García új sorozat főszereplője lesz

Jorge García szekere nagyon beindult mostanában. Ugyan a Lostnak vége, de nemrég szerepelt az Így jártam anyátokkal című sorozat egyik részében, és most egy újabb széria akadt a horgára – ráadásul itt főszerepben tiszteleghet.

A sorozat J.J. Abrams rendező és producer újabb agyszüleménye, aki Garcíával együtt dolgozott a Lostban is. Úgy látszik, Abrams nem tud elszakadni a szigetektől, hiszen mostani ötlete sem a szárazföldön játszódik, hanem az Alcatraz-szigeten, ahol a híres börtön található. Ennek megfelelően a történet az Alcatraz nevet viseli, és nem szűkölködik rejtélyben és titokban. A drámasorozat a 30 évvel ezelőtt eltűnt rabokat helyezi a középpontba, melyben García egy Dr. Diego Soto nevű FBI-ügynököt fog alakítani, aki mindent tud a börtönről.

Arról, hogy mikor kezdhetnek el forgatni, még nincs információ, hiszen eddig még csak egy szereplőt szerződtettek le – s őt is csak a napokban –, de reméljük, minél hamarabb elkészül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek