Starity

Anastasia Steele és Bella Swan egy fotón! Találkozott Kristen Stewart és Dakota Johnson

2021. december 01. 22:10   |   Szerző: Glamster

Az Alkonyat és a Szürke adaptáció végleg beírta magát a popkultúrába elsöprő sikere miatt: most végre egy fotón a két főhősnő, Dakota Johnson és Kristen Stewart.

hirdetés

Az Alkonyat minden idők egyik legsikeresebb filmadaptációja, annak ellenére is, hogy az első rész csak egy kis indie filmnek készült. Az öt készült film több milliárd dollár bevételt hozott a konyhára.

Az Alkonyat nemcsak a sikere, hanem a hatása miatt is figyelemre méltó. Rengeteg könyvnek szolgált inspirációként Bella Swan és Edward Cullen epikus szerelmi története. Sokan tudják biztosan, hogy a Szürke sorozat is így kezdődött: Alkonyat fanfiction volt eredetileg, ám sikere miatt átírták a szereplők nevét.

A Szürke franchise is nagy népszerűségnek örvendett, ám egy másik generáció körében. Most pedig a két főhősnő, az Anastasia Steele-t alakító Dakota Johnson, és Bella Swant alakító Kristen Stewart végre találkozott.

A színésznők azóta már sok másik filmben bizonyíthatták tehetségüket, most pedig New Yorkban, a 2021-es Gotham Awards gálán futottak össze, ráadásul egy asztalnál is ültek. A társaságot Julianne Moore színesítette.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek