Starity

Új dallal és egy fontos bejelentéssel jelentkezett Purple Disco Machine

2021. december 07. 19:07   |   Szerző: Glamster

Purple Disco Machine nemrégiben egy teljesen új dallal jelentkezett, ám emellett egy fontos bejelentése is volt.

hirdetés

Alig két hónappal a világszerte elismert ”Exotica” című albumának megjelenése után Purple Disco Machine bejelentette a lemez delux verziójának megjelenését is, amely a következő év elején várható. A bejelentés mellett egy kis ízelítővel érkezett, vadonatúj ”Rise” című dalának formájában.

A dal alapját a 2000-es évek egyik legkiemelkedőbb house dalából kölcsönözte, amely nem más, mint a Copyright ”We All Rise” című remekműve, amelynek sorait Tasita D’Mour énekelte fel. Az amúgyis pörgős számot Purple Disco Machine ikonikus disco-funk dallami még jobban felturbózták, és a végeredmény valami egészen elképesztő lett. A ”Rise”-hoz videóklip is készült, amelyben a korábban megjelent ”Playbox” klipjéhez hasonló akciódús animáció látható.

Az "Exotica" album megjelenése óta számtalan elismerésben részesült a műfaj legnagyobb magazainjaitól és kritikusaitól, mint a Mixmag, Magnetic Mag, EDM.com, We Rave You vagy a CULTR. A lemez kiadása előtt négy dal is megjelent, köztük a nagysikerű, Sophie and the Giants-szel közös “Hypnotized” valamint a “Fireworks”, amelyen Moss Kena és a The Knocks működtek közre. Legutóbbi dala az Eyelar-ral közös “Dopamine” volt, amely megjelenése óta szerepel a világ vezető slágerlistáin.

Purple Disco Machine ”Rise” című dala minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek