Starity

A thermo ruhák még a legzordabb időben is komfortossá teszik a horgászatot

2021. december 14. 16:04   |   

Ennek a bejegyzésnek a középpontjában a valóban minőséget képviselő thermo ruházat fog szerepelni. Vagyis annak a részleteit tekintjük át, mennyire komoly hozzáadott értékkel bírhat a thermo ruházat rendelkezésre állása a vízparton.

hirdetés

Különösen a mostani téli időszakban javasolt gondolni egyrészt a réteges, másrészt az alapos öltözködésre akkor, amikor horgászathoz készül az ember. Bízunk benne, hogy a cikk praktikus segítségnek számít majd ehhez.

Legyen tehát szó bojliról, pergetőhorgászatról, feeder vagy egyéb típusú horgászatról, az öltözködésnek igenis lehet szerepe a peca folyamatában. 

Amikor erősen indokolttá válik a thermo ruhák használata

Valahol a késő őszi, vagy pedig a december elejei napok környékén jön el rendszerint annak az ideje, amikor indokolttá válik még komolyabban venni az öltözködést horgászathoz készülődve.

Ugyanis a vízparton tartózkodva ha egyszer alaposan átfagyott az ember, onnantól roppant nehéz a horgászat eredményességére koncentrálni. Pláne akkor, amikor erőteljes szél fúj, ráadásul még csapadék is nehezíti a körülményeket.

A thermo ruházat viselése ugyanakkor maximális védelmet nyújthat, valamint megfelelő komfortszint gondoskodhat a megfelelő közérzetről peca közben, legyenek odakint bármennyire zordak is a körülmények.

Mi mindenre javasolt figyelni thermo ruhák kiválasztásakor?

Mindenekelőtt az anyagminőség az, amire például a Fishinda webáruházban található thermo ruhák esetében javasolt figyelni. Minél magasabb minőségű anyagokból készül egy thermo nadrág, felső vagy mellény, annál biztosabb a megfelelő hőhatás megléte.

Mindezzel együtt persze nem árt, ha a thermo ruhák kényelmes viseletet is biztosítanak. Különösen az olyan pecák közben kulcsfontosságú a szabad mozgás, mint például a pergetés vagy a legyezőhorgászat.

Igazán persze akkor lehet ütős a thermo ruházat, ha tetőtől talpig sikerül felöltözni. Tehát a nadrág, a mellény és a felső mellett pluszban még talpbetét is gondoskodik arról, hogy ne fázzunk a vízparton.

Egyéb praktikus tényezők, amelyekre nem árt gondolni thermo ruha keresésénél

Volt már szó a thermo ruházat anyagáról, illetve kényelméről. Ugyanakkor akadnak olyan egyéb tényezők is, amelyek plusz hozzáadott értéket jelenthetnek. Leginkább a zsebekre gondolunk most.

Merthogy a horgászat ideje alatt bizony nagyon nem mindegy, hogy mit hol talál az ember. Éppen ezért nagyon komoly hozzáadott értéke van annak, ha kézre álló zsebekben kaphat helyet mondjuk néhány műcsali, egy olló praktikus előkékkel vagy horgokkal együtt.

Így lehet teljes az összkép. A thermo ruházat tehát segíthet jó alaposan beöltözni a leghidegebb téli horgászatok idejére is. Ezáltal szinte semmilyen külső körülménnyel nem kell foglalkozni, teljes fókusz irányulhat a horgászat sikerességére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek