Starity

Visszatért Curtis és Szabó Ádám egy tragikus fináléra

2021. december 16. 18:06   |   Szerző: Freeze

Közel 3,5 millió megtekintés és egy elnyert, nemzetközi díj köthető Curtis és Szabó Ádám idén debütáló, első közös felvételéhez. Most megérkezett az együttműködés második felvonása, a „Keserű magány”, amelyben az is kiderül, milyen véget szánt Jimy J. Hollywood Curtiséknek. Ismét lebilincselő képsorok és egy őszinte, bluesos életérzés egyenesen a két előadó tollából.

hirdetés

Hatalmas sikert aratott Curtis és Szabó Ádám kollaborációja, az Ez vagyok én, így nem volt kérdés, hogy tovább folytatja a duó a nagyszerű alkotást.

A Keserű magány egyszerre szól a kínzó egyedüllétről, és egy sorstársról, akire bármikor számíthatok. Ádámmal a barátságunkat tovább mélyítette ez a dal, hiszen egy rugóra járt az agyunk és a szívünk is együtt dobog

 – árulta el Széki Attila a szerzemény hátterét.

Van egy sorom, ami így szól: »kéne még egy barát, akinek fáj még ugyanúgy minden, mint énnekem« Ezt a társat megleltem Attilában és hatalmas élmény volt ismét együttdolgoznunk. Habár a mostani projektünknek vége – hiszen Jimy J. Hollywood egy zseniális, egyben végzetes lezárást szánt most nekünk –, semmiképp sem állunk le a közös munkával!

– mesélte Szabó Ádám.

A Keserű magány produceri munkálataiért ezúttal is Vígh Arnold felelt. A komor hangulatú, szívszorító dallamsorok pedig egy akciódús videóklipbe torkollanak, ami kétségkívül méltó befejezést kínál a kétrészes projektnek.

Nem kell sokat várni Curtis új albumáig

Az új szerzemény helyt foglal Curtis hamarosan érkező kislemezén is, a Spíleren, amelynek bemutatkozó, trackjét (Piszkos kölyök) szeptemberben megismerhettük. A korong 2022 elején érkezik fizikai formátumban is és további, nagyszerű kollaborátorok is feltűnnek rajta majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek