Starity

Chris Noth elárult egy fontos részletet az És egyszer csak... forgatásáról

2021. december 16. 22:10   |   Szerző: Four

A színész az általa alakított Mr. Big sorsáról beszélt egy új interjúban.

hirdetés

 

 

A cikk spoilert tartalmaz!

 

Chris Noth a Vogue magazinnal készült interjúban beszélt a Szex és New York folytatásáról. A tény, hogy a készítők már a produkció elején kiírták Mr. Biget azzal, hogy szívrohamot kapott, sokakat sokkolt, köztük magát Christ is. A színészt azonban meggyőzte Michael Patrick King, a Szex és New York és az És egyszer csak... rendezője. 

Egy dologban egyetértettem Michaellel: mindketten a "Bonnie és Clyde pillanatnak" neveztük (...). A tekintetükön látszik, hogy tudják, itt a vége. Tudtuk, hogy ezt bele akarjuk építeni [a sorozatba], és hogy nem kellene egyedül meghalnom a fürdőszobában. Meg kellett lennie az utolsó pillanatnak, szavak nélkül, giccses párbeszéd nélkül, csak egy pillantással. Azt gondoltam, [Michael Patrick King] gyönyörűen ábrázolta ezt.

- mesélte Noth, a válasz pedig sokak szerint magyarázatot ad arra a rendszeresen felbukkanó kérdésre, hogy Carrie miért nem hívta a mentőket, amikor megtalálta szerelmét a fürdőszobában.

Michael fontosnak tartotta, hogy ne legyen túl szentimentális vagy morbid. Nekem nagyon tetszett, ahogy összeállt az egész, és ahogy a műsor újraalkotta magát. Egyszer minden véget ér, és ideje volt, hogy [Mr. Big] menjen, hacsak nem csináljuk meg a "Jelenetek egy házasságból - Szex és New York stílusban"-t. Nem mehetett volna más irányba, csak a föld alá.

- nyilatkozta Noth.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek