Starity

Jesse Metcalfe ezért érezte rosszul magát a Született feleségek forgatásán

2021. december 27. 20:08   |   Szerző: Four

A színész szerint hiába volt akkoriban nagy sztár, ez hatalmas elvárásokkal is járt.

hirdetés

Jesse Metcalfe elárulta, nem volt fenékig tejfel az élete, amikor a Született feleségek című sorozatban az Eva Longoria által alakított Gaby kertészét, John Rowlandet alakította.

A színész szerint folyamatosan megfelelési kényszert érzett, hogy tökéletesen nézzen ki:

Szexszimbólumnak lenni leginkább a karakterről szól, akit alakítasz, és az én karaktereim piedesztálra emeltek. Ugyanakkor sokan kritizáltak, szétszedtek a megjelenésem miatt a médiában. Ha a Született feleségekben minden egyes epizódban leveszed a felsőd, akkor az nagy nyomással jár. A lehető legjobb formádat kell hoznod, és mindenki elvárja, hogy két munka között is formában legyél, 24/7, az év 365 napján. Ez nem reális. Ezért van az, hogy a paparazzik olyan képeket készítenek a színészekről, hogy azok "nincsenek formában" - ilyenkor szünetet tartanak, és ez igaz az edzőteremre is.

- nyilatkozta a színész, aki szerint Született feleségek-beli karaktere miatt igencsak beskatulyázták:

A filmszakma hajlamos arra, hogy azt gondolja, ha egy bizonyos módon nézel ki, akkor csak annyit tudsz nyújtani. A legjobb, amit akkor tehettem volna, hogy türelmes vagyok, ami nem volt igaz rám. Csináltam egy sor indie filmet, amik nem futottak be. Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni magammal a munkáim közti idő során. 

- jelentette ki a sztár, aki 2007-ben alkoholfüggőség miatt rehabra ment. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek