Starity

Új előzménysorozat érkezik a Vajákról: íme a tündék földje

2021. december 28. 14:02   |   Szerző: Glamster

Vaják: A vér eredetéhez egy rövid betekintő érkezett a Netflix Magyarország által.

hirdetés

December 17-én, felkerült a Netflix kínálatába a Vaják második évada, és jövőre már vissza is tér Andrzej Sapkowski fantáziavilága a képernyőre, de ezúttal nem Geralték kalandjait láthatjuk majd. A 2022-ben érkező Vaják: A vér eredete (The Witcher: Blood Origin) több mint egy évezreddel a fősorozat előtt fog játszódni, és az előzetesét már láthatták azok, akik végignézték a második évadot, de a Netflix most YouTube-on is közzétette azt.  

Minden történetnek van egy kezdete. Légy tanúja a Kontinens eddig el nem mesélt történetének a Vaják: A vér eredete című új eredettörténetben. A sorozat a tündék világában, 1200 évvel a Vaják történései előtt játszódik. A rég homályba veszett történetben megismerjük az első vaják megalkotását, valamint az események sorozatát, amely a kulcsfontosságú Szférák találkozásához vezetett, amikor az emberek, szörnyek és tündék világa egybeolvadt.

– szól a Netflix leírása.

A tündék világában játszódó, "rég homályba veszett sztoriban" a szinopszis szerint megismerjük majd az első vaják megalkotását, valamint az események sorozatát, amely a kulcsfontosságú Szférák találkozásához vezetett. Ez volt az az esemény, melynek hatására az emberek, szörnyek és tündék világa egybeolvadt. A spinoff főszereplője a Sophie Brown által megformált Éile, aki a királynő testőrségét hagyja ott, hogy vándorzenésznek álljon – írja az IGN.

A Vaják: A vér eredete 2022-ben érkezik kizárólag a Netflix műsorára.

A tündék már az emberek és a szörnyek ideje előtt is a Kontinens lakói voltak, és a Vaják 2. évadában visszatérnek, hogy visszavegyék otthonukat. Hallgasd meg a szereplőket, amint arról mesélnek, hogy Francesca Findabairt és Filavandrelt semmi sem állíthatja meg, hogy biztosítsák népük prosperitását még akkor is, ha össze kell fogniuk Nilfgaarddal. A Vaják 2. évada már streamelhető kizárólag a Netflix műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek