Starity

Jessica Chastain bevallotta, gyerekkorában sokszor nem volt mit ennie

2022. január 19. 05:05   |   Szerző: Four

A színésznő sokáig nem élt túl jó anyagi körülmények között, de eddig nem igazán mesélt róla.

hirdetés

Jessica Chastain őszintén vallott családi hátteréről a The Timesnak: a színésznő elárulta, hogy nagyon nehéz anyagi körülmények között nőtt fel. Az édesanyja tinédzserkorában lett terhes vele, majd négy másik testvére született, az anyukájuk pedig később egyedül nevelte őket. Chastain mindig is érdeklődött a színészet iránt, de nem volt pénzük a taníttatására, ezért az oktatásért cserébe dolgozott a művészeti iskolában.

Voltak emberek, akik látták, hogy sokat küzdök gyerekként, és segítettek. Ezért tartok most itt. (...) Én vagyok az első a családomban, aki nem lett terhes 17 éves kora előtt. (...)

- mondta a színésznő, aki azóta családanya lett: két gyermeke született Gian Luca Passi de Preposulótól. 

Rosszul érzem magam még az említésétől is - sosem úgy gondolkodtam, hogy hogyan tudnék még többet kifacsarni ebből a szakmából. Van egy lázadó énem is, mert elég sok neheztelés ragadt meg bennem, ugyanis gyerekként nem volt sok tulajdonom, még ételünk se volt igazán. (...) Nem beszélek róla sokat, de nagyon nem az volt, amit bárki is elvárna. És mivel így nőttem fel, tudom, milyen ez. Dühít, és nem akarom, hogy bárki mástól megtagadjanak bármit. Sem a felszólaláshoz való jogát, vagy azt, hogy elfogadják és értékeljék. 

- mesélte. 

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek