Starity

Jensen Ackles szerint sokat vitatkoztak Jessica Albával a Sötét angyal forgatásán

2022. január 20. 19:07   |   Szerző: Four

A színész a kétezres évek elején együtt forgatott Jessica Albával, nem indult egyszerűen a viszonyuk.

hirdetés

Jensen Ackles nevetve emlékezett vissza azokra az időkre, amikor a Sötét angyal című sorozatban együtt forgatott Jessica Albával. A színész szerint ugyanis az elején sok volt köztük a vita:

Én voltam a friss hús, és a főszereplő piszkált. Nem arról volt szó, hogy [Jessica] nem kedvelt engem. Egyszerűen úgy volt vele, hogy "ő itt a jóképű srác, akit a csatorna dísznek hozott be". 

- Ackles szerint úgy vitatkoztak sokszor, mint két testvér, de az első meglepetés után ő is felvette Alba stílusát, amelynek az lett az eredménye, hogy mindketten tisztelni kezdték a másikat.

Bírom Jesst, tudom, hogy ez kicsit ellentmond annak, amit az előbb meséltem. De elég nagy nyomás alatt volt akkoriban. Fiatal volt, és egy olyan kapcsolatban élt, ami... azt hiszem elég sok stresszt okozott neki.

- mondta Jensen Michael Rosenbaum podcastjében.

Jessica akkoriban a szintén színész Michael Weatherlyvel járt együtt: 19 éves volt, a férfi pedig 32, és el is jegyezte Albát. 2003-ban azonban szakítottak, és később Jessica így nyilatkozott a kapcsolatról:

Nem tudom, miért mondtam igent. Szűz voltam, ő meg 12 évvel idősebb nálam. Azt hittem, ő mindent jobban tud. A szüleim pedig nagyon nem örültek.

- mondta.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek