Starity

Az otthon az ajtónál kezdődik

2022. január 23. 08:08   |   

Sok mondás kering az otthonról a köztudatban. Vannak, akik azt vallják, ott van az otthonuk, ahol szeretik őket, míg mások azt a helyet nevezik így, ahol a kisállataik vannak.

hirdetés
Az otthon az ajtónál kezdődik

Bizonyára mindegyikben van igazság, ám bármelyiket is valljuk, az otthonunk nem a küszöbön átlépve kezdődik, hanem már az ajtó előtt állva. Elválasztja a saját fennhatóságunkat a külvilágtól, és elkezdődik a személyes terünk, amitől a ház vagy lakás igazán otthonná válik.

Az RS Ablak munkatársai, akik hosszú évek tapasztalatát tudhatják magukénak a műanyag nyílászárók beépítésével kapcsolatban, elárulják, hogy hogyan lehet az ajtónk az otthonunk számára tökéletes.

Személyre szabott

Ma a legtöbb ajtót műanyagból gyártják. Egyrészt olcsóbb, másrészt a gyártás során keletkezett hulladék újrahasznosítható. Az eltelt évek során rengeteget fejlődött a gyártóipar, hatékonyabban, precízebben és gyorsabban tudják kivitelezni a rendeléseket. Ha csak a konfekció darabokban gondolkodunk, akkor is elég változatosak a lehetőségek, de el is térhetünk azoktól. Nem feltétlenül kell ragaszkodnunk az alap fehér vagy sötétbarna verzióhoz, bátran választhatunk piros vagy méregzöld ajtót is, ha az jobban illik a személyiségünkhöz és a lakás stílusához. Arra azonban érdemes figyelni, hogy az ablakok színei összhangban legyenek az ajtóéval.

Eldönthetjük, hogy teli vagy üvegezett legyen a bejárat. Üvegezett esetén milyen formájú legyen, milyen vastag, milyen elrendezésű. Saját elképzelésű műanyag ajtó beszereltetésével kapcsolatban bátran keresse az RS Ablak munkatársait, akik megtalálják Önnek a legjobb megoldást.

Igazodik a mai életstílushoz

Régen fából készítették a nyílászárókat, hiszen az volt a legkézenfekvőbb alapanyag. Elődeink együtt éltek a természettel, az évszakok befolyásolták a munka menetét, volt, hogy több volt a teendő a földeken, aztán a ház körül. Ilyenkor alkalmat találtak az ajtók, ablakok karbantartására, ami rágcsáló- és bogárirtást és lakkozást is magába foglalt. Manapság, a mindennapos munka mellett nem biztos, hogy eszünkbe jut a sok egyéb teendő mellett még ez is. Tisztítása is odafigyelést igényel, ugyanis a víztől a fa megszívja magát és vetemedni kezd.

A műanyag ablakok azonban nem igényelnek különösebb törődést. Egyszerűen tisztíthatók, tartósak, és jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Így a beépítést követően sok év múlva is szép ajtóval, ablakkal büszkélkedhetünk.

Rendelés online

Szintén a mai kor kiváltsága és előnye, hogy akár az interneten is kiválaszthatjuk azt a céget, akiket meg szeretnénk bízni a munkálatokkal. Ilyenkor viszont legyünk körültekintőek! Olvassuk el az ügyfelek véleményét, nézzük meg, hogy milyen minősítésekkel rendelkezik a cég, milyen régóta vannak a piacon, milyen referenciái vannak. Ha mindent rendben talált, adja le a rendelést, és már csak a szakembereket kell várni, hogy a beszerelést elvégezzék.

A műanyag ajtók lefedik a mai háztartások igényeit: kizárják a kinti zajokat, a hideget és/vagy meleget, masszívak, távol tartják a betörőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek