Starity

Videó: Tom Holland eddigi legveszélyesebb akciójelenetéről mesél

2022. február 06. 13:01   |   Szerző: Gabe Logan

Nem kevés kaszkadőrmutatvány kapott helyett a hamarosan érkező Uncharted filmben. Tom Holland pedig most elárulta, hogy számára melyik volt a legfélelmetesebb.

hirdetés

Kevesebb mint pár nap van hátra az Uncharted c. film bemutatójáig, melyben Tom Holland alakítja a Naughty Dog népszerű videojátékának főhősét, Nathan Drake-et. Láttunk már jó néhány meghökkentő légi manővert Tom Hollandtól, de a legdurvább számára mégis az volt, amikor kizuhant egy repülőgépből.

A színész itt az Uncharted 3 repülős jelenetéről beszél, melynek forgatásáról a lenti videóban láthatjuk a kulisszák mögötti felvételeket.

Öt hétig forgattuk a jelenetet, majdnem minden nap

– árulta el Holland.

Néha 100 láb (körülbelül 30 méter) magasságban voltam, egy pörgő dobozhoz rögzítve, aztán meg csak lógtam, amíg le nem dobtak. Nagyon félelmetes volt, de úgy gondolom, hogy ez a félelem csak még hitelesebbé tette. Ez volt a legnehezebb akciójelenet, amit valaha csináltam

– tette hozzá.

Az Uncharted február 10-én érkezik meg a magyar mozikba, Holland mellett Mark Wahlberg is kulcsszerepet kapott, rajtuk kívül olyan sztárok is fontos karaktert alakítanak, mint Antonio Banderas, aki a főellenséget, Moncadát játssza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek