Starity

Romantikus eljegyzéséről vallott Taylor Lautner

2022. január 30. 21:09   |   Szerző: Four

A színész tavaly novemberben kérte meg szerelme, Tay Dome kezét, most elmondta a részleteket.

hirdetés

Taylor Lautner az Access Hollywoodnak mesélt részletesebben arról, hogyan kérte meg tavaly novemberben barátnője, Taylor Dome kezét. 

Amikor először találkoztunk, már tudtam, hogy jobban meg akarom ismerni, és hogy közös jövőm lehet vele. Ő egy fantasztikus nő, és nagyon szerencsés vagyok, hogy engem választott.

Habár a Lautner által megosztott fotók alapján igazán extravagánsnak tűnt a lánykérés, a színész elmondása szerint valójában nagyon egyszerű volt:

Tay mindig azt mondta, hogy "nem akarok semmi extrát, ne legyen semmi grandiózus. Legyen a konyhánkban". Imádok főzni, mindig a konyhában vagyok, aztán amit csinálok, megesszük a pultnál. [Tay] azt mondta, hogy "legyen olyankor, amikor eszünk a konyhában. Ennyit szeretnék. Egyszerűt."

Lautner figyelembe vette Dome kívánságát, és tényleg a konyhájukban kérte meg a kezét, de belevett egy kis extrát is. 

Rengeteg virágot vettem meg gyertyát, és egy neonfeliratot. Amikor hazajött a munkából, egy hosszú nap után, erre sétált be. Szuper meglepetés volt.

- mesélte.

Egy kicsit hosszabb időbe telt, mire igent mondott, mert annyira sírt. Nem is tudott odasétálni hozzám. Ott álltam, aztán oda kellett mennem hozzá, felemelni, hogy ne sírjon... időbe telt, de nagyon aranyos volt.

- mondta.

 

 

 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek