Starity

Így áradozott Channing Tatum új szerelméről, Zoe Kravitzről

2022. február 03. 19:07   |   Szerző: Four

A színész csak dicsérni tudta Zoe munkásságát, szerint nagyon profi a színésznő.

hirdetés

Channing Tatum nem csak a magénéletében, hanem szakmai szemmel is odavan Zoe Kravitzért. A két híresség első közös munkája a Pussy Island című thriller, amelyen Zoe nem csak színészként, hanem rendezőként is dolgozott.

[Zoe] tökéletességmániás, de a szó legjobb értelmében. 

- mondta a színész.

Tatum elmondása szerint azt tanácsolta Kravitzneka forgatás előtt, jól gondolja meg, hogy egyszerre akar színészként és rendezőként is dolgozni a filmben, mert nagyon nagy munka:

Mondtam neki, hogy dupla műszakot kell vállalnia.

Tatum, aki egy tech milliárdost alakít a thrillerben, hozzátette, hogy nagyon meglepődött, amikor Zoe felhívta a szerepajánlattal:

Amikor Zoe felhívott, sokkolt a dolog... Megnéztem a filmjeit, tudtam, hogy producer a High Fidelityben, de nem sejtettem, hogy ilyen szinten képes az alkotómunkára, hogy rendezni is akar. A semmiből jött a kérése, én meg azon gondolkoztam, hogy miért pont én kaptam az ajánlatot? Senki sem ad esélyt arra, hogy ilyen karaktert játszhassak, mindenki másik irányba szokott terelni, és egy bizonyos dolgot szoktak várni tőlem.

Zoe elmondása szerint azért választotta Channinget, mert "megérezte, hogy valódi feminista, és olyannal akart dolgozni, akit tényleg érdekel ez a téma".

 

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek