Starity

Jake Gyllenhaal Taylor Swiftnek üzent legutóbbi nyilatkozatával?

2022. február 18. 20:08   |   Szerző: Four

A színész a rajongók viselkedéséről beszélt, sokan úgy gondolják, az énekesnőnek üzent.

hirdetés

Jake Gyllenhaal ugyan nem mondta ki Taylor Swift nevét, de sokak szerint rá gondolhatott, amikor az Esquire magazinnak nyilatkozott. A színészt ugyanis sokan támadták, miután megjelent Swift "All Too Well" című számának újra feldolgozott verziója, amelyben több utalást tett a férfival való kapcsolatára.

Gyllenhaal közvetve a cyberbullyingról is beszélt:

Szerintem egy ponton túl fontos, hogy amikor a rajongók szabálytalankodni kezdenek, akkor felelősséget érezzünk azért, hogy civilizáltan viselkedjenek és ne hagyjuk nekik, hogy interneten piszkálódjanak valaki más nevében. 

- mondta, és hozzátette:

Ugyanezt látjuk a politikában. Düh és megosztottság van, amely extrém esetekben életveszélyes is lehet. A kérdésem az: ez a jövőnk? Düh és megosztottság a jövőnk? Vagy lehetünk erősek, és önbizalommal tölthetjük az embereket, miközben empátiával, civilizáltan fordulunk a főbb témákhoz? Szerintem ez egy olyan dolog, amiről beszélnünk kellene.

- jelentette ki.

Amikor a riporter rákérdezett Swift fent említett dalára, Jake így reagált:

Semmi köze hozzám. A rajongóihoz fűződő viszonyáról szól. Így fejezi ki önmagát. A művészek személyes élményeket hoznak be inspirációul, én pedig nem neheztelek emiatt.

- mondta a színész.

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek