Starity

Eufória: Maude Apatow szeretne még több közös jelenetet Angus Clouddal

2022. február 21. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő imád együtt forgatni kollégájával, azt reméli, hogy még több közös pillanatuk lesz.

hirdetés

Maude Apatow, az Eufória Lexije elárulta, nagyon jóban van Angus Clouddal, így nem volt nehéz a közös jelenetek forgatása a sorozatban. Apatow elmondása szerint órákon át beszélgetett Sam Levinson rendezővel Lexi és Fezco kapcsolatáról, és nagyon jónak találta a közös szálat:

Amint elkezdtünk beszélni róla, minden értelmet nyert. Angus és én az életben is nagyon jóban vagyunk. Minden csak úgy megtörtént. Helyesnek tűnt, hogy felmerült a történetük.

A színésznő meglepődött, hogy milyen népszerű lett a két szereplő együtt:

Őrület, hogy milyen pozitív a fogadtatása. Tudtam, hogy az emberek szeretni fogják, mert nagyon aranyosak, de nem vártam, hogy ennyien imádni fogják. Őrület.

Maude azt is hozzátette, hogy nagyon örülne neki, ha a harmadik évadban még tovább fejlődne a két karakter kapcsolata:

Szeretek Angusszal dolgozni. Szerintem nagyszerű színész, nagyon jól szórakozunk együtt. Így aztán önző érdekből remélem, hogy még több közös jelenetet fogunk forgatni, mert vicces. Nagyszerű partner. Nagyon jelen van és tehetséges, és igen, egyszerűen csak szeretek vele dolgozni, és imádnám, ha ez folytatódhatna.

- mesélte az Entertainment Weeklynek.

A színésznőnek lehetséges, hogy lesz rá lehetősége, ugyanis az már biztos, hogy az HBO bekérte a sorozat harmadik évadát.

 

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek