Starity

Courteney Cox bevallotta, furának látta az arcát a beavatkozások miatt

2022. február 21. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő már felhagyott a szépészeti beavatkozásokkal, amelyekben egy ideig hitt.

hirdetés

Courteney Cox úgy látja, nem volt szerencsés, hogy korábban szépészeti beavatkozások, legfőképpen az arcfeltöltés mellett döntött. Cox már nem vállalná be a fent említett procedúrákat, amelyek megváltoztatták az arcát:

Van egy időszak, amikor azt mondod, ó, változik az arcom, öregebbnek nézek ki. Én évekig próbáltam kergetni a fiatalságot. És nem eszméltem rá, hogy ó, a fenébe, valójában nagyon furán nézek ki ezekkel az injekciókkal meg mindenfélével, amit az arcommal csináltattam. Ezt már soha nem tenném. 

A színésznő elárulta, miután látta, hogy a nyilvánosságban hogy beszélnek a megjelenéséről, rájött arra, hogy le kell állnia. (Cox korábban bevallotta, hogy felhagyott a rendszeres arcfeltöltéssel, amely megváltoztatta a mimikáját.)

Courteney nemsokára 60 éves lesz, amelyről így vélekedik:

Ó Istenem, olyan nehéz hallani vagy beszélni róla. Nem tudom elhinni. Semmi baj a hatvannal, egyszerűen csak nem tudom elhinni. Nagyon gyorsan megy az idő. Annyi biztos, hogy jobban a földön járok, és sokat tanultam az életem során - hogy mit élvezek, mi az, amit többet kellene csinálnom és mit kell elengednem.

- mondta.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek