Starity

Ashley Greene szerint sok volt a vita az Alkonyat-filmek forgatásán

2022. február 24. 04:04   |   Szerző: Four

A színésznő hamarosan podcastot indít a filmekről, több érdekességet is el fog mesélni.

hirdetés

Ashley Greene, aki a Twilight-filmekben Alice-t alakította, a filmsorozat újra növekvő népszerűségét látva úgy döntött, podcastet indít egyik barátnőjével, amelyben amellett, hogy reagálnak a produkciókra, a forgatás érdekességeit is kielemzik.

A "The Twilight Effect" nevű podcast március 15-én indul rögtön két résszel - és összesen harminc epizódot terveznek. Greene mellett barátnője, Melanie Howe lesz hallható, aki Alkonyat-szuperfannak vallja magát.

Greene elöljáróban elárult annyit, hogy bár nagyon élvezte a munkát, nem volt mindig békés a hangulat a filmforgatásokon:

Öt éven keresztül forgattunk, voltak hullámhegyek és hullámvölgyek, egy kis dráma, olyanok voltunk, mint egy család - a húszas éveinkben voltunk, tehát néha voltak viták. Szóval azt hiszem, ez egy olyan dolog volt, hogy az idő legnagyobb részében jó élmény volt, de emberek vagyunk, és a húszas éveinkben voltunk. El tudjátok képzelni, milyenek vagytok ma, és milyenek voltatok a húszévesen.

- mondta Greene.

Úgy gondoltam, nagyon szórakoztató lesz megosztani azokat a tapasztalatokat, amelyeket szereztünk. (...) Újraélni ezeket a párbeszédeket nagyszerű érzés. (...) Eláruljuk, ki kibe volt szerelmes a forgatáson, beszélgetünk arról, mi hatott pozitívan és negatívan az életünkre.

- tette hozzá.

Ashley egyébként azt is elárulta, hogy az "Edward- vs Jacob-csapat" közül melyik tábort erősítette:

Érdekes volt, hogy amikor forgattunk, volt egy természetes elkülönülés az emberek, farkasok és vámpírok között, mert minden jelenetünk külön játszódott. Így aztán, természetes, hogy az én szövetségem a vámpírokhoz kötött.

- mesélte.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek