Starity

Bella Hadid elismerte, hogy megműttette az orrát

2022. március 15. 23:11   |   Szerző: Four

A modell sokáig azt nyilatkozta, hogy semmit nem változtatott az arcán.

hirdetés

Bella Hadid már nem tagadja azt, ami szabad szemmel is látható: a modell a Vogue-gal készült interjúban elismerte, hogy 14 évesen megműttette az orrát - de már bánja, hogy így döntött:

Bárcsak megtartottam volna a felmenőim által örökölt orrom. Szerintem hozzánőttem volna.

- jelentette ki. Hadid az orrműtéten kívül azonban határozottan elutasít minden olyan állítást, mely szerint arcfeltöltése, vagy bármilyen más szépészeti beavatkozása lett volna:

Az emberek azt hiszik, hogy teljesen elcs***tem az arcom, csak mert van rólam egy pufók tiniként készült kép. Biztos vagyok benne, hogy most ti sem úgy néztek ki, mint 13 éves korotokban. Sosem volt arcfeltöltésem, tegyünk pontot ennek a végére. Nincs vele semmi bajom, de nem nekem való. Bárkinek, aki azt gondolja, hogy felvarrták a szemhéjamat, vagy hogy hívják: ez arcfeszesítő tapasz! Ez a legrégibb trükk. Mindig imposztor szindrómám volt, mert az emberek azt éreztették velem, hogy nem érdemlem meg, amit elértem. Az emberek mindig hozzászólnak mindenhez, de amit én mondok: mindig is félreértettek a szakmámban és a körülöttem lévő emberek is.

- jelentette ki. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek