Starity

Megjelent Rosalía sokak által várt új albuma

2022. március 30. 11:11   |   Szerző: Glamster

Megjelent a spanyol énekesnő, Rosalía sokak által már nagyon várt, MOTOMAMI című új albuma.

hirdetés

Megérkezett a nyolcszoros Latin Grammy-díjas énekesnő, Rosalía várva várt stúdióalbuma, amely a ”MOTOMAMI” címet kapta. Egy három éves kreatív munkával teli időszak alatt az énekesnő minden apró részletre odafigyelve készítette el a 16 dalt tartalmazó albumot, amely több műfajt kever mesteri módon.

Az albumról korábban megjelent négy dal, a ”Chicken Teriyaki,” a ”Saoko,” a ”La Fama” és a ”Hentai” mind kiemelekedő helyeket értek el a különböző latin slágerlistákon. Legutóbbi, a ”Hentai” két nappal az album előtt érkezett, látványos videóklippel együtt.

A Rolling Stone en Español magazinban az énekesnőről megjelent címlapsztoriban a következőket olvashatjuk az albumról:

Elképesztően bátor és úttörő felvétel… Minden benne van, aminek a modern zenében benne kell lennie: művészet és egyediség, számtalan pörgős latin dallam keveredik hip-hop alapokkal, vagy épp zongora kísérettel… …A ”MOTOMAMI” olyan mint egy tehervonat a jövőből, ami gőzerővel érkezik felénk, fékek nélkül, Rosalía pedig az erő ami a vonatot hajtja.

Rosalía "MOTOMAMI" albuma, rajta a ”Chicken Teriyaki,” a ”Saoko,” a ”La Fama” és a ”Hentai” című slágerekkel minden digitális platformon elérhető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek