Starity

Videó - Less be Ashley Tisdale napfényes villájába!

2022. március 31. 00:12   |   Szerző: Four

A színésznő megmutatta, milyen vidám, napfényes Los Angeles-i villában lakik családjával.

hirdetés

Ezúttal Ashley Tisdale mutatta meg az Architectural Digest nézőinek az otthonát. A színésznő egy napfényes Los Angeles-i villában lakik férjével és kislányukkal, Jupiterrel. 

Tisdale elmondása szerint a ház nyugalmat árasztó energiája volt az, amely meggyőzte őt a vásárlásról. A színésznő szerelemprojektje a lakberendezés (saját vállalkozása is van ezen a téren), így aztán nem esett nehezére megtalálni a számára megfelelő bútorokat és apránként berendezni az otthonukat.

A világos, tágas házat a neutrális színek uralják egy-két színfolttal, és Tisdale bevallotta, hogy a videó elkészülte előtt pár nappal, a riport tiszteletére töltötte fel a könyvespolcot:

Megkértem a férjemet, hogy vásároljon: azt mondtam neki, hogy hozzon úgy 400 darab könyvet!

- viccelődött a színésznő, aki később kifejtette, miért volt ilyen fontos neki ez:

Tisztázzuk. Vannak könyveim, amiket az évek során összegyűjtöttem, de nem volt annyi, hogy megtöltsön egy 36 polcos szekrényt, amelyre fakkonként 22 könyv ráfér. Bármelyik lakberendező ugyanezt tette volna. Mindig ezt csinálják, én csak őszinte voltam. 

- jelentette ki.

Tisdale otthonához medence és egy szaunakabin is tartozik, amely a színésznő szerint nagyon izgatta a fantáziáját, de mivel a beköltözéskor 7 hónapos terhes volt, egy ideig még várnia kellett, hogy használhassa. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek