Starity

Hiába kérték, Will Smith nem akart kivonulni az Oscar-díjátadóról

2022. március 31. 10:10   |   Szerző: Four

Csúnya incidensbe torkollt az idei Oscar-díjátadó, újabb részletek derültek ki.

hirdetés

Az idei Oscar-díjátadót sajnos egy csúnya incidens kapcsán emlegetik legtöbbször: Will Smith megütötte a színpadon álló Chris Rockot, aki a színész feleségének, Jada Pinkett Smith-nek kopaszságával viccelődött.

Smith később nyilvánosan elnézést kért Rocktól, és már azt is tudni lehet, hogy a Filmakadémia fontolgatja, hogy milyen szankciókkal reagáljon Will tettére.

Az eddigi információk alapján Willt azért nem vezették ki rögtön az eset után a teremből, mert pár percre rá megkapta a Legjobb színésznek járó díjat. Ám a Filmakadémia által tett nyilatkozat szerint Smith egyszerűen nem akarta elhagyni a helyszínt:

Mr. Smith-t megkérték, hogy hagyja el az ünnepséget, ő ezt visszautasította. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy kezelhettük volna másképp a szituációt. 

A Filmakadémia emellett állítólag elnézést kért Chris Rocktól, a jelöltetktől, a vendégektől és a gála nézőitől is. 

A nyilatkozatból továbbá kiderül, hogy az igazgatótanács fegyelmi eljárást indított Smith ellen, mert a színész több ponton is megsértette az Akadémia magatartási szabályzatát. 

A sztár benyújthat egy írásbeli választ, majd egy szavazást követően a Filmakadémia eldönti, hogy Smith megússza-e egy figyelmeztetéssel, vagy komolyabb büntetést kap: esetleg felfüggesztik a tagságát vagy kizárják az Akadémiából. 

Szerintem mindenki egyöntetűen úgy érzi, hogy amit tett, az őrültség volt.

- jelentette ki a Filmakadémia egy tagja, aki részt vett a szerdán tartott ülésen. 

 

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek