Starity

Megérkezett a Stranger Things 4. évadának hivatalos előzetese!

2022. április 12. 18:06   |   Szerző: Four

Rövid idő múlva látható lesz a Netflix egyik sikersorozatának új évada!

hirdetés

Megérkezett a Stranger Things várva várt negyedik évadának előzetese! A rajongóknak hosszú ideig kellett várnia a történet folytatására, ám a készítők elmondása szerint mindenért kárpótolni fog az új évad.

Az előzetes szerint Billy halála után a kis csapat megpróbálja feldolgozni a történteket és továbblépni, ám sehogy sem sikerül nekik. Lucas (Caleb McLaughlin) a kosárlabdában éli ki magát, Dustin (Gaten Matarazzo) és Mike (Finn Wolfhard) csatlakozik egy társasklubhoz, Max (Sadie Sink) még mindig gyászolja Billyt, Will (Noah Schnapp) és Eleven (Millie Bobby Brown) pedig küzdenek azzal, hogy beilleszkedjenek.

Hopper (David Harbour) egy orosz börtönben küzd az életééért, Steve (Joe Keery), Robin (Maya Hawke) és Nancy (Natalia Dyer) pedig Hawkins eddig nem látott részeit fedezik fel. Mindeközben háború közeleg, és Dr. Owens (Paul Reiser) tudatja Elevennel, hogy a képességei nélkül nincs esélyük megnyerni - a lány azonban még mindig nem kapta vissza erejét az utolsó évad eseményei következtében.

A Stranger Things 4. évadának első fele május 27-én, a második fele július 1-jén érkezik a Netflixre.

via Collider 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek