Starity

Harry herceg vigyáz rá, hogy Erzsébet királynő körül a megfelelő emberek legyenek

2022. április 20. 23:11   |   Szerző: Four

A herceg az Invictus Gamesen adott interjút a Today riporterének, mesélt új életéről.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Harry herceg és Meghan Markle Hollandiába utaztak, hogy képviseljék az Invictus Games sporteseményt. A herceget a Today riportere a helyszínen kérdezte új életéről, a gyerekeiről, illetve a királyi családról. 

A herceg elárulta, hogy feleségével együtt útba ejtették Angliát is, és meglátogatták Erzsébet királynőt, aki Harry elmondása szerint nagyon jól van, a humora a régi, ő pedig "ügyel rá, hogy a megfelelő emberek vegyék körül" és hogy "védelmezve legyen", illetve szeretné, ha két kisgyerekével, Lilivel és Archie-val is találkozna.

Habár a herceget arról is kérdezték, hogy nem hiányzik-e neki az apja és a bátyja, Harry ügyesen elütötte a kérdést azzal, hogy jelenleg az Invictus Gamesre koncentrál. Hozzátette, hogy most inkább érzi otthonának Santa Barbarát, mint Angliát, mert az amerikai városban tárt karokkal várták és remek közösséget alakítottak ki. 

Azt is hangsúlyozta, hogy feleségével szeretnék ugyanazt a munkát elvégezni, amelyet a királyi családtól való függetlenedés előtt elterveztek, hiszen erre rendezték be az életüket állítása szerint. 

Diana hercegnő is szóba került az interjú során: Harry herceg szerint az utóbbi két évben még jobban érezte néhai édesanyja jelenlétét, és úgy érzi, anyja eddig a bátyja életét egyengette a mennyből, most pedig az övét. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek