Starity

Miért imádjuk a hamvasító samponokat? Mondjunk búcsút a nemkívánatos sárga árnyalatoknak!

2022. április 25. 03:03   |   

Egy jól megválasztott árnyalattal, egy szép színnel igazán megmutathatjuk szépségünket. A hajunk tekintetében ez különösen igaz. Mindez akkor lehetséges, hogyha erős, fényes és megfelelő állapotú a hajunk.

hirdetés
Miért imádjuk a hamvasító samponokat? Mondjunk búcsút a nemkívánatos sárga árnyalatoknak!

Aki már próbálta a hajfestést, az tudja, hogy nem szeretnénk hogyha megváltozna az az árnyalat, amit kiválasztottunk. A méltán népszerű szőke hajszín választásánál pedig ez különösen igaz, ezért nagyon fontos, hogy megfelelően ápoljuk és odafigyeljünk rá.

Válasszunk prémiumminőségű hajápoló termékeket

Sajnos a szőke szín a leghajlamosabb arra, hogy idővel besárguljon, de ezt kellő körültekintéssel megelőzhetjük. Hogy mennyire hajlamos a hajszín a kifakulásra, megváltozásra, az nagyban függ a haj egészségi és ápoltsági fokától. Ezért fontos, hogy olyan jó minőségű, magas hatóanyag-tartalommal rendelkező terméket válasszunk, melyek segítenek hajunk egészségének megtartásában és a haj színének megőrzésében. Őrizzük meg a haj és a fejbőr állapotának természetes egyensúlyát és figyeljünk rá, hogy milyen összetételű termékeket használunk.

A Hair-Line webáruház termékei között olyan samponokat és egyéb kiegészítőket találhatunk, amelyek szulfátmentes, vegán formulával készültek, illatukat pedig bio alapanyagokból állítják elő. Kényeztesd a hajadat a természetes eredetű virágos illatjegyekkel. Ezek a készítmények csupa olyan összetevőt tartalmaznak, melyek növényi eredetűek, és mivel nem tartalmaznak szulfátot, sokkal kíméletesebbek a hajhoz és segítenek abban, hogy hosszú ideig megőrizhessük színét.

Szabaduljunk meg a sárgás árnyalattól

A festett szőke haj különleges bánásmódot igényel. Ezért érdemes ennek megfelelően kiválasztani azokat a hajápolási termékeket, mint például a hamvasító sampon, amelyek képesek lesznek megóvni hajunkat a kellemetlen besárgulástól, és segítenek fenntartani a szalonban elért végeredményt két festés között.

Ameddig a fodrászunk kezei között vagyunk, egészen más a helyzet, hiszen a szőkítés után ők általában visszatöltik színnel, tonizálják a világosabb szőke hajtincseket, mégpedig azért, hogy elkerüljék a sárgás hatást. 

De ezt mi otthon nem tudjuk elvégezni, viszont itt van ez a nagyon hatásos ellenszer, a hamvasító sampon lilás színű pigmentekkel, mely megóv a nemkívánatos sárga elszíneződéstől. 

A hamvas szőke jobban néz ki, mint a sárga

Amennyiben vesszük a fáradtságot, hogy felkutassuk a legjobb minőségű termékeket, garantált lesz a jutalmunk. Hiszen a professzionális ápolásnak köszönhetően sokkal ragyogóbbá válik a hajszín, megszabadulhatunk a nemkívánatos sárga árnyalatoktól és ráadásként könnyebben fésülhetővé is válik a haj.

Az ibolyakék pigmentek teszik a dolgukat és semlegesítik a kellemetlen sárgaságot. Mindeközben ezek a hajápolási termékek természetes hatásúvá teszik a szőkített hajat. Mégpedig úgy, hogy az egészségesen csillogó és puha marad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek