Starity

Sophie Turner elárulta, korábban annyira rosszul volt, hogy odaköltözött hozzá a terapeutája

2022. május 05. 00:12   |   Szerző: Four

A színésznő étkezési zavarokkal küzdött, egy ponton odaköltözött hozzá a terapeutája.

hirdetés

Sophie Turner az Elle magazin interjújában őszintén vallott arról, hogy nagyon nehéz időszakot élt meg karrierje elején az étkezési zavara miatt. Turner elmondása szerint olyan mélyponton volt, hogy a terapeutája odaköltözött hozzá, hogy felügyelje a cselekedeteit:

Nem tudom, tudjátok-e mi az a "társaság"? Egy terapeuta, aki a házamban lakott, hogy biztosítsa, ne csináljak semmi egészségtelent az étkezési szokásaimmal kapcsolatban. 

- mesélte. 

Turner, aki most már jól van, elárulta azt is, hogy a közösségi platformok folyamatos pörgetése eléggé közrejátszott a mentális egészsége leromlásában, épp ezért most is tartózkodik tőle és a telefonjáról le is törölte az Instagramot:

Nagy segítség, hogy nincs a telefonomon. Most, ha fel kell mennem [a platformra], akkor egyszer vagy kétszer egy héten, pár percig nézelődöm, és nem órákig minden nap. Nagyon nagy a különbség. Éled a való életet - és az sokkal szórakoztatóbb.

- mondta a színésznő. 

Még mindig vannak napok, amikor depressziós vagyok vagy szorongok. De most már tolerálható - megvannak hozzá az eszközeim. Tudom, hogy mi a jó nekem, és mi nem. Tudom, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy jó állapotba kerüljek. 

- mesélte Turner, aki 19 éves korában keresett fel egy terapeutát, mert öngyilkos gondolatai voltak, annyira mélyen volt lelkileg a testképzavara miatt. Egy évvel később találkozott Joe Jonasszal, aki a színésznő szerint rengeteget segített neki önmaga elfogadásában, sőt, "egy módon megmentette az életét". 

Jonasszal azóta összeházasodtak, és Sophie a második gyermekükkel várandós. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek