Starity

Kábítószer-túladagolás okozhatta Berki Krisztián halálát

2022. május 06. 15:03   |   Szerző: Freeze

Bár a rendőrségi szemle alapján nem volt öngyilkosságra utaló jel, Krisztián ismeretségi körébe tartozó informátorok szerint nincs kizárva, hogy a celeb szándékosan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott.

hirdetés
Kábítószer-túladagolás okozhatta Berki Krisztián halálát

Mint beszámoltunk róla a médiaceleb holttestét a IX. kerületi lakásában találták meg, feltehetően pénteken, éjfél után nem sokkal hunyt el. A kiérkező rendőrök lezárták a helyszínt, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, tehát nem gyilkosság történt, viszont megerősítették, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban.

A Ripost most döbbenetes részletekre derített fényt a tragikus halálesettel kapcsolatban:

Az elhunythoz közelállóktól megtudtuk, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Informátoraink szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag.

Az Origo úgy tudja, hogy napok óta hangos kiabálások, veszekedések hagja hallatszott a lakásból, korábban már a rendőrség is járt a helyszínen. Egyelőre senki nem tudja, hogy a korábbi eseményeknek volt-e bármilyen köze a tragédiához, ahogy azt sem, hogy Krisztián fogyasztott-e kábítószert és ha igen, ez okozta-e a halálát.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek