Starity

Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért

2022. május 13. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznő többször nyilatkozott arról, hogy elege van a kudarcokból.

hirdetés

Aggodalomra okot adó posztokat rakott ki Heather Matarazzo, aki a Neveletlen hercegnő-filmekben alakította Lilyt. 

A színésznő arról írt Twitteren, hogy elege van a veszteségekből, amelyeket a szakmája során élt át - véleménye szerint hiába küzdött, nem tud befutni, és ebbe belefáradt.

Elértem a limitet, bármilyen játékot is űz velem az univerzum. Végeztem. Elfáradtam. Igazán úgy érzem magam, mint egy ki***ott lúzer. Vesztesnek érzem magam, mert befektettem a munkát, hosszú időn keresztül nem panaszkodtam. Elfogadtam a csalódásokat, a visszautasítást és úgy gondoltam, a ez csak egy másik irányt jelent. Folyamatos bizalmam volt az univerzumban, de ma eltört valami. Kitaszítottnak érzem magam. 30 évet adtam az életemből a színészetnek. Elegem van abból, hogy küzdök a túlélésért. Szükségem van egy győzelemre. Egy sorsfordító győzelemre. Mert ez így nem megy. 

- írta Twittere a színésznő, aki később törölte a posztjait. 

Matarazzo korábban egyébként már beszámolt arról, hogy küzdelmei vannak: 2017-ben a Guardiannek úgy nyilatkozott, "nem tudja, ő adta fel Hollywoodot vagy Hollywood adta fel őt". 

Ugyanebben az interjúban elárulta, 2009-ben öngyilkosságot kísérelt meg, mert hónapokig nem volt sikere egyetlen meghallgatáson sem. 

Ennek fényében a rajongók kedves üzenetekkel árasztották el Heather Twitterét, annak reményében, hogy nem történik semmi baj a színésznővel. 

Matarazzo a Neveletlen hercegnő-filmek után szerepelt a Welcome to the Dollhouse, a a Sikoly 3, illetve a Sisters ás a Saved! című produkcióban. 

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek