Starity

Színes kiegészítők minőségi sneakerek mellé

2022. május 18. 14:02   |   

Szeretnéd feldobni valamivel az outfitedet? Szívesen egészítenéd ki az egyedi sneakeredet valami különlegessel? Nemcsak zoknikkal teheted változatosabbá, a cipőfűzők ugyanolyan remek ötlet lehet ehhez. A megjelenésedet könnyedén megváltoztathatod egy új és színes változattal, aminek köszönhetően garantáltan kitűnhetsz a tömegből. Lássuk, hogy milyen lehetőségeid vannak ezen a téren!

hirdetés
Színes kiegészítők minőségi sneakerek mellé

Kiegészítők az egyedi sneakerek mellé

A sneakerheadek körében rendkívül fontos a stílusosság, hogy kövessék a legfrissebb trendeket. Nem véletlen, hogy nagy hangsúlyt kapnak a kiegészítők, hiszen egy egyedi sportcipő semmi színes zoknik és különleges márkás fűzők nélkül. A True to Sole cipőfűzői azonban remek lehetőséget kínálnak számodra, ha egyszerűen, egy apróság kicserélésével tennéd egyedibbé az összképet. 

Milyen darabokat lehet találni a piacon?

A legsikeresebb szín egyértelműen a fehér és a fekete. Előbbiből a True to Sole-ban találhatsz 140 cm hosszú lapos verziót, amely remekül passzol az alacsonyabb szárú sneakerekbe. Választhatsz azonban 170-es kivitelt is, ami pedig a magasabb szárú, High sportcipőkbe passzol a legjobban. Egy csomagban egy pár fűzőt találhatsz, amit beletehetsz az Air Jordan 1 High Dark Mocha-ba, a Nike Dunk Low Retro Black White sneakerbe, illetve az Air Jordan 4 White Oreosba egyaránt. 

Másik remek választás a kissé feltűnőbb Light Pink zokni, amely egy világos rózsaszínben pompázó, különleges kiegészítő. Tökéletesen passzol az Air Jordan 1 Dutch Green vagy pedig a Nike Dunk Low Pale Coral sneakerbe. Bármelyik színkombinációt választod, garantáltan ki fogsz vele tűnni a tömegből, hiszen saját magad választhatod ki a sportcipődbe helyezett fűzőt.

Egyedi cipőfűzők választása

A kiváló minőségű, a gyári darabokkal megegyező formájú és kialakítású darabokat kifejezetten a sneakerheadek számára készítették. Ezekkel ugyanis sokkal egyedibbé és változatosabbá tudod tenni a megjelenésedet, hiszen egy cipőfűzőt nagyon egyszerűen lehet cserélni. A megváltozott összkép hatással lesz a mindennapjaidra, hiszen könnyedén kitűnhetsz a tömegből, de akár egy extrémebb összhatást is el tudsz vele érni. A legtöbb darab azonban könnyen koszolódik, pillanatok alatt tönkre tud menni, így érdemes ezekből is a minőséget választani. 

Amennyiben tehát szívesen dobnád fel az outfitedet, mindenképpen érdemes beszerezned egy új, a True to Sole webáruházban is kapható fűzőt. Amikor befűződ a sportcipődbe, akkor olyan, mintha egy gyári pótfűzőt tennél bele, ráadásul egy ilyen apróságtól meglepődsz, hogy mennyivel jobban néz majd ki a sneakered. Amennyiben megnéznéd őket, akkor azt nyugodtan megteheted a budapesti üzletben, ahol a dolgozók készséggel segítenek majd neked. Itt kizárólag egyedi és eredeti darabokat vásárolhatsz meg, ami fontos szempont, tekintve, hogy manapság egyre több a hamisítvány. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek