Starity

Wolf Kati távozott az X-Faktorból

2010. november 27. 22:10   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hetedik élő X-Faktor-adásban a versenyzők egyslágeres előadóktól énekeltek dalokat – Takács Nikolas és Wolf Kati nem győzte meg a nézőket, párbajoztak, majd a nézők szavazatai alapján Kati távozott a versenyből.

hirdetés
Wolf Kati távozott az X-Faktorból

A „mágikus” hetedik élő X-Faktorban a versenyzők egyslágeres előadók dalait adták elő, ki több, ki kevesebb sikerrel. A nézők – mint kiderült az adás végén – Takács Nikolasra és Wolf Katira szavaztak a legkevesebben, így ők párbajoztak. Nikolast másodjára mentették meg a nézői szavazatok, Kati esett ki az X-Faktorból.

Míg Keresztes Ildikó saját mentoráltjának szavazott bizalmat, addig Malek Miklós és Nagy Feró Katit látta volna szívesebben a következő adásban. Végül Geszti Péter hosszú gondolkodás és mérlegelés után a nézőkre bízta a két versenyző sorsát: szerintük pedig Takács Nikolas volt a jobb.

Az X-Faktor jövő héten már csak 5 versenyzővel jelentkezik, a műsor pedig folytatódik tovább; Veca, Tomi, Csaba, Norbi és Nikolas már két dalt fog elénekelni. A kieső a következő adásban sem maradhat el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek