Starity

Megjelent a Chainsmokers negyedik albuma

2022. június 20. 14:02   |   Szerző: Glamster

Megérkezett a Grammy-díjas, slágerlista vezető előadó-producer duó, a Chainsmokers negyedik nagylemeze, amely a ”So Far So Good” címet kapta.

hirdetés

A megjelenés napján az albumon található 13 dal mindegyike kapott egy saját lyric videót az együttes YouTube csatornáján.

A lyric videók mellett az ”I Love You” című dal klippel együtt érkezett, amelyet a Kid Studio rendezett és az OnlyFans sztár Stella Barey is feltűnik benne. Az albumról korábban már három dal is megjelenet, a ”Riptide,” a ”High,” és az ”iPad” összesen több mint 145 millió streameléssel büszkélkedhet.

A ”So Far So Good” egy négyéves, folyamatos turnékból és új megjelenésekből álló ciklus után született, amikor a duó néhány barátjuk kíséretében visszavonult Hawaii-ra ahol úgy gondolták nem baj, ha nem hoznak létre semmi újat, ha nem érzik szükségesnek. A pihenés alatt azonban újra felfedezték önmagukat, és megalkották az album alappilléreit. Ezután a következő két évet azzal töltötték, hogy tökéletessé formálják a dalokat, mind zeneileg, mind pedig szövegileg. Ennek eredménye egy elképesztő zenei alkotás, amelyet a srácok saját személyisége kelt igazán életre.

A Chainsmokers "So Far So Good" című albuma minden digitális platformon és fizikai formátumban is elérhető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek