Starity

Érkezik a Gucci-ház az HBO Maxra

2022. július 06. 10:10   |   Szerző: Glamster

Érkezik a 2021-ben egyik legkibeszéltebb filmje, a Gucci-ház, az HBO Max kínálatába.

hirdetés

A Gucci-ház megdöbbentő igaz történet a Gucci olasz divatház mögött álló családi birodalomról. Szerelem, árulás, hanyatlás, bosszú és végül gyilkosság szövi át azt a három évtizedet, ami során kiderül, mit jelent, s mennyit ér egy név, és meddig hajlandó elmenni egy család, hogy mindent uralma alá hajtson.

A film végül 16-os besorolást kapott itthon, és a hazai, mint a nemzetközi közönséget megosztotta a közel 2.5 órás film. A bemutató 2021. november 25-én volt, most pedig 2022. július 17-én érkezik az HBO Max kínálatába is.

A film Ridley Scott rendezésében, melyet Sara Gay Forden 2001-es The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed (A Gucci ház: egy szenzációs gyilkosság, őrület, ragyogás és kapzsiság) című könyve alapján készített el. A film Patrizia Reggiani (Lady Gaga) és Maurizio Gucci (Adam Driver) történetét követi nyomon, amint románcuk a Gucci olasz divatmárka irányításáért folytatott harcba torkollik. A filmben Al Pacino, Jared Leto, Jack Huston, Reeve Carney, Salma Hayek és Jeremy Irons is szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek