Starity

Ez volt az a pillanat, amikor David Harbour beleszeretett Lily Allenbe

2022. július 07. 22:10   |   Szerző: Four

A Stranger Things sztárja elárulta, mikor érezte úgy, hogy feleségül akarja venni Lily Allent.

hirdetés

David Harbour, a Stranger Things sztárja a GQ magazinnak árulta el, melyik volt az a pillanat, amikor teljesen beleszeretett feleségébe, Lily Allenbe. A színész elmondása szerint egy beszélgetés során Allen olyan megértő volt vele kapcsolatban, hogy úgy érezte, megtalálta a párját:

Londonban voltam, a Fekete Özvegyet forgattuk és egy randiappon nézelődtem. Elkezdtem beszélgetni vele, akkoriban Lily Olaszországban volt. Találkoztunk, elmentünk egy randira, és hogy is mondjam, hihetetlen volt. Már a harmadik randinkon voltunk, és azt az időszakomat éltem, hogy úgy voltam vele, brutálisan őszinte leszek mindennel kapcsolatban. Mert miért hazudnék? Elmondtam neki valamit az életemről, a hitemről. Egy nagyon különleges ember az, aki elfogadja mindazt, amit akkor mondtam. És én úgy éreztem, hűha, ő olyan valaki, akit szeretnék magam mellett tudni. 

- mesélte. A színész ezt követően azzal viccelődött, hogy a felesége részéről korábban érkezett ez az érzés:

Lily azt mondja, hogy első látásra belém szeretett - amúgy ki az, aki nem? 

- viccelődött.

A két sztár 2020 szeptemberében házasodott össze Las Vegasban, az énekesnő két kislánya társaságában. Allen korábban már volt egyszer házas: 2011-től 2018-ig Sam Cooper felesége volt, akitől Ethel és Marnie lánya született.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek