Starity

Mutasd a pólód mintáját, megmondom, ki vagy!

2022. július 13. 12:12   |   

Kicsit belazultunk ezen a forró nyáron, és a jól megérdemelt koktélunk mellett ücsörögve gátlástalanul megfigyeltük az előttünk elvonuló pasikat, különösen ami a pólójukat illeti (már amennyiben viseltek egyáltalán ilyet). Minél tovább néztük, annál kíváncsibbá váltunk, kit-mit takarnak a férfipólók, és mert olyan jófejek vagyunk, hogy nem akarjuk, hogy nektek is ennyit kelljen ezen agyalnotok, megosztjuk veletek, mire jutottunk.

hirdetés
Mutasd a pólód mintáját, megmondom, ki vagy!

Az egyszínű pólós

Földszínek

Csak semmi feltűnősködés, az a legbiztosabb, ha minden a megszokott kerékvágásban halad, abból tuti nincsen baj! Mindig is arra esküdtél, hogy a jól bevált dolgokon semmi értelme változtatni, hisz a megszokott rutin hihetetlenül leegyszerűsíti még az olyan izzasztó kihívásokat is, mint a ruhadarabok vásárlása és reggelente az öltözködés. Éppen ezért már a húszas éveid elején bevezetted, hogy minden tavasszal ugyanabból a webshopból megrendeled ugyanazokat a kerek nyakú, egyenes bő pólókat, 3 színben, mindegyikből kettőt. A színpaletta szigorúan a drapp-barna-sötétkék-fekete sávon belül marad.

Élénk színek: menta, pink, türkiz, sárga, olíva…

Gratulálok, Ön nyert! Bátor választás, van benned kurázsi, hogy kövesd az aktuális trendeket, és véletlenül se vessz bele a szürke tömegbe. Kicsit sem bánod, ha egyből rád irányul a figyelem, és a körülötted lévők trendi csávóként tekintenek rád. Azért az egyedieskedéssel lehetőleg nem kockáztatsz: helyette jó érzékekkel teszed magadévá a legújabb menő irányzatokat, mindig szívesen vásárolsz új, divatos cuccokat, és ezekben garantáltan magabiztosan érzed magad.

A csíkos pólós

Nem bízod a dolgokat a véletlenre, rend a lelke mindennek, de azért az egyhangú szürkeségnél mégiscsak jobb, ha valami kissé feldobja a dolgokat. Túlzásokba persze nem kell esni, pont megfelelő, ha némi színharmónia köszön vissza a szabályos keretek közé szorított rendben. A vak is láthatja, milyen rendes, megbízható fiú vagy, akibe ráadásul szorult érzelmi intelligencia is.

A matrózcsíkos vagányoknak pedig üdv a fedélzeten – tőlük senki nem az EQ-t fogja számonkérni!

A márkanév logós

Te a minőségre esküszöl, hited szerint egyetlen jól megválasztott státuszszimbólum többet mond, mint bármilyen látványos megjelenés. Az arisztokratikus, visszafogott elegancia híve vagy, és ha egy mód van rá, kissé inkább el is határolódsz a harsány színekben és feltűnő mintákban nyomuló hangoskodóktól – velük ellentétben neked nincs szükséged ilyesfajta direkt marketingre.

De ácsi! Vissza az egész, ha mindezt gigaméretű óriás márkajeles pólóval tolod: ebben az esetben laza könnyedséggel vállalod, hogy marketing az egész világ – miért is ne?

A feliratos pólós

Meggyőződésed, hogy a dolgoknak mindig van valami mélyebb esszenciája, és a világot a gondolkodó emberek viszik előre. Fontos, hogy az embernek legyen egy biztos alapon nyugvó értékrendje, és a legjobb, ha ezzel másoknak is példát mutat, ahol csak lehet. Hogy ez a fenntartható fejlődés, az emberek közötti egyenjogúság vagy éppen Murphy törvényei, a lényegen nem változtat – vagyis miket beszélünk itt, már hogy ne változtatna?! Nyilvánvaló, hogy minden szembejövő ember jobb lesz egy kicsit csakis attól, hogy találkozott veled!

A vicces pólós

Kétségtelenül te vagy a társaság legviccesebb figurája, ha a hangulatról van szó, mindig számíthatnak rád a haverok. Nincs az a ziccer, amit ne ütnél le mindenki másnál gyorsabban, hisz túl rövid az élet ahhoz, hogy szomorkodással töltsük. És különben is, minden problémára legjobb módszer a poénkodás – és ez alól az öltözködés sem kivétel.

A nyomatos pólós

A kedvenc együttesed képével

Kicsit mintha benne ragadtál volna a kamaszkori identitáskifejezés eme kissé egyszerűcske válfajában, no de sebaj, ma már a negyven az új húsz (vagy amennyit éppen akarsz), a kedvenc sztárjaid meg lassan már úgyis járókeretes-rockot tolnak, szóval te még mindig jó vagy hozzájuk képest. A gyerek mondjuk egy ideje mintha már nem nézne fel annyira rád, hogy micsoda fiatalos apja van, de hát édes istenem, kamaszodik, ezeknek semmi sem elég jó ebben a korban!

Easy rider életérzés szárazon és vízen

Ha senior kategóriában tolod, valószínűleg inkább a vintage hangulatú chopperes/oldtimeres vagy a lovas/jachtos/sportrepülős képeket preferálod, junior követőid viszont szörfdeszkás, raftingos vagy ejtőernyős pólóban nyomják. Kétségtelenül ti vagytok (vagyis részben voltatok, bocsánat) korosztályotok leglazább macsói, legalábbis ami a vágyálmokat illeti.

Önarckép

Nálad nagyobb arc nincs – vagy talán mégis? Csak ki ne derüljön!

Hawaii mintás

A csupa pálmafás pólódban te vagy a leglazább, legeslegeslegcoolabb hipster ezen a nyáron – vamos a la playa!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ruha póló
hirdetés

Ajánlott cikkek