Starity

Tom Brady szerint a vagyona a legnehezebb dolog a gyereknevelésben

2022. július 15. 12:12   |   Szerző: Four

A sportoló szerint a nagy vagyona sokszor ártalmas is lehet a gyerekeire nézve.

hirdetés

Tom Brady a "Drive" podcastben mesélt arról, milyen hatással van a gyerekeire az, hogy az átlaghoz képest sokkal több privilégiummal rendelkeznek. A körülbelül 250 millió dolláros vagyonnal rendelkező Tom szerint nehéz a realitás talaján tartani a csemetéket úgy, hogy közben teljesen ki vannak szolgálva:

Vannak emberek, akik takarítanak nálunk, vannak, akik elkészítik az ételeinket. Vannak, akik elvisznek a reptérre, ha szükség van rá. Ha leszállunk a repülőről, akkor várnak ránk. Ez a gyerekeim valósága, és a legnehezebb rész az egészben azt mondani, hogy "srácok, ez a való életben nem így működik". Hogyan kezeled az ilyesmit?

- mondta a sportoló, akinek két közös gyermeke van Giselle Bündchennel, a 12 éves Benjamin és a 9 éves Vivian, illetve van még egy fia Bridget Moynahantől, a 14 éves Jack.

Brady elmondása szerint feleségével próbálnak olyan programokat kitalálni a gyerekőceiknek, amelyek jobban közelítenek azokhoz az élményekhez, amiket egy átlagos gyerek átél, mert nem felejtették el, hogy milyen anyagi körülmények között kezdték a karrierjüket.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek