Starity

Bridgerton: Regé-Jean Page szerint akár más is játszhatja helyette Simon Bassettet

2022. július 18. 11:11   |   Szerző: Four

A színész elárulta, mi a Bridgerton további évadairól a jelenlegi véleménye.

hirdetés

Regé-Jean Page új filmjét, A szürke e,bert promótálta, de a Variety riportere arra is rákérdezett, mi újság most a Bridgeton című sorozattal, amelynek első évadában az egyik főszereplőt alakítota. 

És bár a párját alakító Phoebe Dynevor megjelent a második évadban és a harmadikban is szerepelni fog - csakúgy, mint Jonathan Bailey és Simone Ashley - Regé-Jean nagyon határozottan tisztázta, hogy ő nem kíván tovább a sorozat része lenni. 

A Variety riporterének azt is elárulta, hogy "felőle akár új színészt is kereshetnek Simon szerepére" a további évadokhoz:

Újra is castingolhatják, szabadon megtehetik. Shoda [Rhimes] és én nagyon jól elbeszélgettünk az első évad végén. Mindketten nagyon örültünk annak, ahogy megoldottuk a lezárást.

- mondta, majd hozzátette, mindig meglepődik azon, hogy mennyien szeretik Simon karakterét, pedig szerinte egyáltalán nem volt kedves:

Annyira jól kidolgoztuk a befejezést, hogy az emberek elfelejtik, Simon milyen szörnyű tudott lenni. Ő a legjobb példa arra, hogy milyen lehetett egy régens-kori f*ckboy. De a kör bezárult, mert ragaszkodtunk a befejezéshez, ami nagyszerű érzést hagyott az emberekben. Bátornak kell lenni az ilyen történetek lezárását illetően.

- mondta.

 

 

via Variety 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek