Starity

Vevőid kártyával fizetnek? Vidd magaddal a terminált a mobilodon!

2022. július 23. 16:04   |   

Biztosan jártál már úgy, hogy a vásárlónál, ügyfélnél csak nagy címletű készpénz volt, vagy bankkártyával szeretett volna fizetni. Ez a helyzet nemcsak kellemetlen lehet, de akár a vásárlás is meghiúsulhat miatta.

hirdetés
Vevőid kártyával fizetnek? Vidd magaddal a terminált a mobilodon!

Szerencsére ma már van olyan innovatív digitális megoldás, amivel a saját telefonod kártyaelfogadó terminállá alakíthatod, ezzel megelőzve a problémákat. Ha a készpénzmentes fizetésre törekszel, a Soft POS terminállal mindketten elégedettek lesztek.

Mi a Soft POS?

A Soft POS a legmodernebb technológia segítségével változtatja át a mobilod kártyaelfogadásra alkalmas eszközzé. A módszer előnye, hogy nem kell terminált bérelni, sem magaddal cipelni egy másik eszközt, hiszen a telefonod úgyis ott van a zsebedben. Ha van mobilneted – külső helyszínen dolgozó vállalkozóként biztos van –, akkor az okostelefonodon fizethet az ügyfeled.

Nincs szükség adapterre, adatkábelre vagy pénztárszalagra sem, hiszen a vevő digitálisan kapja meg a nyugtát. Az eszközigénye csak egy legalább Android 8.0 operációs rendszert futtató, NFC képes okostelefon.

Ami a szoftvert illeti, csupán egy appot kell letölteni a Google Pay-ről vagy az Apple Pay-ből, ami pár perces művelet. Ezzel mindent a saját mobilodon intézhetsz majd a céges ügyeidből, a megrendeléstől kezdve a fizetésig. A kimutatások, pontos statisztikák megtekintéséhez, saját terminálod használatához egy olyan Soft POS technológiával dolgozó céggel köthetsz szerződést, mint a BizPay.

Ez a forradalmian új technológia számodra időt spórol, csökkenti a feladatokat és praktikus, míg vásárlóidnak biztonságot, kényelmet és magasabb szintű ügyfélélményt nyújt.

A Soft POS működése ilyen egyszerű!

Ez az új fizetési technológia három lépésben leírható: 

  • Lépj be a telefonodon lévő applikációba, és írd be a fizetendő összeget.

  • A vásárló ezután hozzáérintheti a telefonod hátuljához a bankkártyáját.

  • A tranzakciót követően az ügyfél elektronikus úton kapja meg a nyugtát.

A tranzakció sikerességéről üzenetet kapsz az applikáción belül. A személyes terminálod elfogadja a Mastercard, Visa, Maestro kártyákat, csupán arra vigyázz, hogy a kártya érintéses fizetésre alkalmas legyen. A fizetésnek ezzel a módjával időt takarítasz meg, akárcsak a vevőid, hiszen kimutatott tény, hogy gyorsaságban veri a készpénzes kiegyenlítést.

Kinek ajánljuk ezt a korszakalkotó módszert? 

Ha olyan vállalkozásod van, amelyik megkívánja, hogy időnként “terepre” menj, akkor számodra a leghatékonyabb módja a pénzügyi tranzakcióknak a Soft POS. Például ha szállító céget vagy futárcéget üzemeltetsz, ha házhoz is járó masszőrként dolgozol vagy személyi edzőként tevékenykedsz. Akkor is jól használhatod, ha fodrász vagy műkörmös vagy, de ha nem a szépségiparban dolgozol, tanácsadóként, üzletkötőként is remek eszközre találsz benne. 

Te csak vidd a telefonod és használd a biztonságos és gyors terminálodat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek