Starity

Egy trendi 61 éves hölgy pillanatok alatt divatba hozott TikTokon egy ruhát

2022. július 26. 19:07   |   Szerző: Four

A divatveteránnak számító Gym Tan fekete ruháját nagyon sokan maguknak akarják.

hirdetés

A whowhatwear figyelt fel arra, hogy hirtelen nagyon népszerű lett az Abercrombie & Fitch egyik hosszú, fekete nyári ruhája, amely 88 dollárba, vagyis kb 35 ezer forintba kerül.

A kiváltó ok pedig többek között az lehetett, hogy a divatiparban dolgozó Gym Tan nemrég posztolt magáról egy videót, amint a fent említett márka fekete ruháját viseli. Tan maga is egy TikTokon látható videóból inspirálódott: egy bizonyos Olivia McDowell is ugyanazt a darabot mutatta be, amely megtetszett Tannek.

A videó rövid idő alatt elképesztő népszerűségre tett szert, több mint egymillióan látták három nap alatt Tan felvételét.

Olivia, fantasztikusan néztél ki, és ez inspirált engem arra, hogy megvegyem ezt a csodás ruhát. A TikTok beleegyezett, és a videó egészen őrületes lett, 1,4 millió ember nézte meg három nap alatt. Az utóbbi időben az Abercrombie szuperül csinálja, és nagyon örülök neki, hogy olyan ruhákat gyártanak, amelyek egy huszonévesen és rajtam, egy 61 évesen is jól állnak.

- írta Instagramra Tan.

@californiaistoocasual #stitch with @oliviaamcdowell can’t wait for us to twin when I visit nyc  #abercrombie @Abercrombie and Fitch #abecrombiefind #abecrombiehaul Aesthetic - Tollan Kim

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek