Starity

Most megnézheted Harry Styles teljes meghallgatását a brit X-Faktorban

2022. augusztus 03. 23:11   |   Szerző: SzilviD

Harry Styles 16 évesen jelentkezett az X-Faktor Egyesült Királyságban futó változatára. Most kiderült, hogy nem csak egy számmal készült a mentoroknak.

hirdetés

Nem nagyon létezhet olyan rajongó, aki még nem látta Harry Styles meghallgatását az X Factor UK-ban, ahol az „Isn't She Lovely” című dalt énekelte el a bíráknak, Simon Cowellnek, Louis Walshnak és Nicole Scherzingernek.

Just Jared vette észre, hogy most kikerült YouTube-ra egy videó, amiből kiderült, hogy először egy másik számmal készült, a „Hey Soul Sisterrel”.

Harry a meghallgatáson elmondja, hogy miért jelentkezett az X Factorba.

Mindig is szerettem volna meghallgatáson részt venni, de mindig is túl fiatal voltam. Szóval most úgy gondoltam, ezúttal megcsinálom… mert anyuék mindig azt mondták nekem, hogy jó énekes vagyok, és a barátaim is

– foglalta össze a fiatal énekes.

Simon Cowell hozzátette, hogy egy anya általában nem tudja, Harry pedig úgy reagált, hogy pontosan azért érkezett, hogy megtudja, igaza van-e a családjának.

Majd belekezd a Train „Hey Soul Sister” dalában, de Simon Cowell leállítja, és egy másik számot kér tőle zene nélkül. Ekkor énekli el Harry Stevie Wonder „Isn't She Lovely” című dalát, ami által megismerte őt a nagyközönség. Harry nemet kap Louistól , de igent Simontól és Nicole-tól, ezért továbbjut a történet folytatását pedig már minden rajongó jól ismeri.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek