Starity

Jane Fonda megbánta, hogy plasztikáztatott

2022. augusztus 03. 19:07   |   Szerző: Four

A 85 éves színésznő bevallotta, egyáltalán nem büszke arra, hogy volt plasztikai beavatkozása.

hirdetés

Jane Fonda mindig is híres volt fantasztikus megjelenéséről, ám a 85 éves színésznő a Vogue-nak elárulta, van azért olyasmi, amire nem büszke a külsejével kapcsolatban. 

Azt gondolom, mindannyian ismerünk olyan gazdag nőket, akiknek mindenféle arcfelvarrásuk volt meg ilyesmik, és borzasztóan néznek ki. Nekem is volt egy arcfelvarrásom, de leálltam, mert nem akarok torz kinézetet. Nem vagyok büszke rá, hogy bevállaltam egyet. Most már nem tudom, hogy ugyanígy megtenném-e, ha visszamehetnék az időben. De megtettem. Bevallom, aztán csak annyit mondok, erre rá lehet szokni. Ne csináljátok. Sok nő rászokik az ilyesmire.

A híresség hozzátette, hogy nem igazán zavarja, ha valaki az életkoráról kérdezi:

Majdnem 85 vagyok, de nem nézek ki olyan öregnek. Így aztán szeretném, ha a fiatalok nem félnének az öregségtől, és rájönnének, hogy csak azért mert elértél egy bizonyos kort, nem kell feladnod az életed, feladnod a szórakozást, a barátot vagy barátnőt, az új barátságokat vagy bármit, amit szeretnél megtenni.

- jelentette ki. 

Fonda azt is elárulta, hogy tartja karban a testét:

Nem megyek arckezelésekre, nem költök sok pénzt arckrémekre vagy ilyesmikre, de használok hidratálót. Alszom, mozgok, nem megyek a napra, és vannak nagyszerű barátaim, akik megnevettetnek. A nevetés is jó dolog.

- mondta.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek