Starity

Mi a legideálisabb megoldás zsíros korpa ellen?

2022. augusztus 10. 15:03   |   

A korpának alapvetően két típusát különböztetjük meg, létezik száraz, illetve zsíros korpa is. Mindkettő rendkívül kellemetlen, így érthető, ha a felbukkanásuk után a megszüntetésüknek azonnali módjait keressük. Kevesen tudják, de az egyik legrégebb óta ismert szépségápolási szer, a csalán nemcsak a hajat teszi fényesebbé, egészségesebbé, de a zsíros korpa elleni harc során is kitűnő társunk lehet.

hirdetés
Mi a legideálisabb megoldás zsíros korpa ellen?

A kellemetlen jelenség a fejbőrben található faggyúmirigyek nem megfelelő működése miatt alakul ki. A helyzetet tovább súlyosbítja a bőr gombás fertőzése. Ez utóbbinak „köszönhetően” a fejbőrön nagy piros foltokban jelentkező bőrgyulladás tűnik fel, amelynek végterméke a zsíros korpa. 

Hogyan segíthet a csalán ebben a helyzetben? Nos, a gyógynövény levelei nemcsak a fejbőr és a hajhagymák működésének szempontjából optimális tápanyagokban, de vitaminokban is bővelkednek. A csalánban található flavonoidok megerősítik a bőr védekezőképességét, miközben helyreállítják annak egészséges állapotát is. A kiváló renoméval rendelkező VARGA Herbal zsíros korpa elleni készítménye, a VARGA Csaláncseppek e téren is garantáltan beváltják a reményeinket.

A minőségi hajnövesztő a természet erejével hat

Létezik-e minden ízében tökéletes hajnövesztő készítmény? E kérdést hölgyek millió teszik fel világszerte, különösen abban az esetben, ha valamilyen negatív behatás következtében a hajkoronájuk elveszítette az egykori szépségét és dús állagát. 

A rendszeres hajformázás nem tesz jót a hajszálak szerkezetének. Ehhez hozzáadódik a folyamatos stressz, a rossz szokások, illetve az egészségtelenen életvitel, és máris kész az a „turmix”, aminek következménye a fáradt, töredezett és megritkult hajkorona. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a folyamatot visszafordítsuk? Nos, a hajnövesztő szérum kiválasztása valóban kulcsfontosságú. 

Csakis az a kozmetikum váltja valóra az álmainkat, amely bizonyítottan természetes alapanyagokat tartalmaz és megbízható forrásból származik. A VARGA Herbal hajnövesztői a fejbőr és a hajhagymák táplálásával segítenek kialakítani azt a tudatos hajápolást, amely már rövidtávon látható eredményeket produkál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek